Política de privacitat

Aquest document expliquem com nosaltres, a Loriun, gestionem i processem totes les dades que tractem dels nostres clients i usuaris.

Compromís amb la privacitat

Loriun és una empresa que es dedica a la venda de subscripcions per tal que diferents perfils puguin portar a terme les seves finalitats: venda d'entrades, informar d'esdeveniments, comunicar-se amb els seus seguidors... Fem els diners dels nostres clients de pagament i per tant, no hi ha cap necessitat ni raó per vendre o donar cap de les vostres dades a tercers.

Els nostres esforços amb la privacitat van més enllà. Ni a la nostra web ni a les dels nostres clients hi ha instal·lat Google Analytics, ni Facebook Pixel ni cap codi extern que permet a tercers seguir tot el que feu per la xarxa.

Vetllem treballar amb proveïdors que tenen el mateix compromís que nosaltres per la seguretat i privacitat de les dades dels nostres clients i usuaris.

Els teus drets pel que fa la protecció de dades

 • Accés i rectificació: sempre que vulguis ens pots demanar una còpia de tota la informació que tenim sobre tu i demanar-nos que la rectifiquem.
 • Eliminar o restringir: en algunes circumstàncies, ens pots demanar que eliminem o restringim dades, tot i que no podem eliminar-ne aquelles que hem de mantenir obligatòriament (com les factures per exemple).
 • Portabilitat de les dades: ens pots demanar que t'enviem a tu o a un tercer la informació les teves dades.
 • Dret a la queixa: Pots posar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.agpd.es) si hi ha algun problema. Esperem però, que si hi ha qualsevol cosa, contactis amb nosaltres per aclarir qualsevol dubte o problema.

No dubtis en contactar amb nosaltres si tens qualsevol pregunta sobre com processem les teves dades o vols exercir algun dels teus drets.

Com obtenim dades?

Obtenim dades dels usuaris quan aquests ens les han subministrat per algun dels següents motius:

 • Enviament d'un correu electrònic, trucada o formulari d econtacte que s'ha enviat a través de la web.
 • Clients de Loriun que han creat el seu perfil a la plataforma. Aquests clients poden afegir informació adicional com informació de facturació, correus de contacte, etcetc.
 • Registre a l'app per fer el seguiment d'usuaris i perfils.
 • Compra d'entrades o productes a la web d'un client.

Per què fem servir les teves dades?

Necessitem emmagatzemar dades per tal d'oferir els nostres serveis als diferents usuaris implicats, ja siguin clients directes de Loriun o tercers que fan alguna acció. A continuació llistem els usos que en fem de les dades:

 • Per prestar el servei en cas que un perfil es registri per publicar esdeveniments o efectuar la venda de productes.
 • Per tenir un control de les vendes, la facturació i el registre de comandes de cada client.
 • Per mantenir informats als nostres clients de millores o canvis en el servei prestat.
 • Per crear estadístiques i fer anàlisis d'ús del sistema.

Amb qui compartim les teves dades?

Per fer funcionar Loriun, necessitem de proveïdors i serveis externs amb els qui, a vegades, es comparteixen algunes dades per poder funcionar. En són alguns exemples els següents:

 • Stripe. Un dels nostres proveïdors per processar els pagaments.
 • Comptabilitat i facturació.

Seguretat de la informació

Ens prenem molt seriosament la seguretat de les dades dels nostres usuaris i clients, i és per això que sempre farem el possible perquè estiguin el màxim de protegides. Per exemple, utilitzem contrasenyes segures, encriptació de les dades, factors de doble autenticació i altres mesures per prevenir que terceres persones puguin accedir a la informació que emmagatzamem.

Els servidors de Loriun es troben allotjats a Europa, a les infraestructures propietat d'Amazon Web Services, garantitzant uns alts estàndards de seguretat (tant la seguretat física de les instal·lacions, com de còpies de seguretat, de la red i dels serveis d'emmagatzematge.

El nostre rol com a gestor de dades

Quan utilitzes Loriun per vendre entrades, informar dels esdeveniments, etc., gestionem les dades dels teus clients en nom teu. És a dir, les dades són teves, però nosaltres en som els gestors. Per ser gestor de les teves dades, nosaltres en complim els requisits:

 • Portar a terme el processament de les dades en nom vostre i segons els vostres requeriments.
 • Utilitzar suficients mesures de seguretat tècnica i estructural per protegir les dades que processem en nom vostre.
 • Requerir els nostres treballadors, tractar les vostres dades com a confidencials.
 • Gestionar aquesta relació a través d'un contracte (en breu disponible)

Com contactar amb nosaltres?

Si teniu qualsevol dubte sobre aquesta Política de Privacitat o la gestió de les dades que realitzem a Loriun, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a [email protected]